Sonar

Make, Money, Music: Begeleidingstraject aanstormend poptalent Oost-Nederland

  • Arnhem
  • Talent support
  • Fonds of financiën
18 inzendingen

Deadline 22.03.24

Poptalent opgelet! Heb jij financiering nodig voor je creatieve project? Schakel je fans in en máák die gouden plaat. Meld je uiterlijk 22 maart 2024 aan voor Make, Money, Music!

Make, Money, Music: Begeleidingstraject aanstormend  poptalent Oost-Nederland

Gecreëerd door

voordekunst

Make, Money, Music kan van start!

Na een succesvolle eerste editie in 2023 organiseren we dit jaar i.s.m. het Cultuurfonds een tweede editie van Make, Money, Music. Tijdens dit traject werk je, onder onze begeleiding, aan het opzetten van een crowdfunding campagne. Na twee workshops en een pitch, stuur je je plan voor de crowdfunding in. De jury kiest vervolgens drie makers die een bijdrage voor hun crowdfunding van 2.000 euro ontvangen van het Cultuurfonds. De overige makers kunnen natuurlijk ook van start met hun campagne. Zij hoeven geen contributie a 100 euro te betalen en maken ook kans op een matchfundingbijdrage van een van de partners van voordekunst.

4 april: Kickoff Crowdfunding in Theater De Leeuw

Op 4 april kickstarten we Make, Money, Music met een Masterclass Crowdfunding. Onze projectbegeleider Nick vertelt alles over het succesvol opzetten van jouw crowdfunding campagne en de crowdfunding pagina. Daarnaast zijn Jair van Halfboi en Nadia van ZOOK (de winnaars van vorig jaar) aanwezig om te vertellen over hun ervaring.

Locatie: Theater De Leeuw, Arnhem

Tijd: 10.00 - 12.00 uur