Sonar

Over Sonar

Sonar is de grootste vijver van muzikaal talent in Overijssel en Gelderland. Het is een thuis voor artiesten die op zoek zijn naar shows, airplay, support en wedstrijden. En dé plek voor festivals, podia en radiostations om nieuwe acts op te duiken.

Maak je muziek?

Het online platform Sonar staat vol met pitches van organisatoren en media die gericht zoeken naar een act voor hun podium, radioshow of wedstrijd. Als artiest kun je reageren met jouw profiel en uit alle inzendingen kiest de organisatie een match. Zo brengt Sonar muzikanten, dj’s en acts precies op de juiste plek. Online, maar met resultaat in real life.

Organisator of media?

Op Sonar vind je talentvolle bands, dj’s, producers en solo-acts uit de regio die staan te popelen om zich te presenteren aan jouw publiek. Via het platform kun je snel en doeltreffend een pitch lanceren om de juiste match te vinden voor jouw vraag. Zo geef je nieuwe artiesten de kans en zorg je voor extra zichtbaarheid van jouw event of organisatie.

Voor Oost-Nederland

Sonar is een initiatief van Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel in samenwerking met heel veel podia, festivals en mediapartners. De pitches komen uit het hele land, maar reageren kan enkel door muzikanten, dj’s en acts uit Oost-Nederland.

Waar komt het vandaan?

Sonar is het Nederlandse zusje van het succesvolle VI.BE platform uit België. Met ruim 22.000 gebruikers en meer dan 700 organisatoren brengt VI.BE al 15 jaar muzikaal talent op de juiste plaatsen. Met hulp van onze zuiderburen lanceren we nu ons eigen platform Sonar in Gelderland en Overijssel.

Vragen?

Laat het ons weten! We horen graag van je op info@checksonar.nl.