Sonar

Simpel

Simpel

Simpel is een 24-jarige rapper/songwriter opgegroeid in het oosten van Nederland.

    • Hiphop
    • Rap
    • Solo
    • Band
  • Almelo

Bio

Sam Vosman, voor naasten bekend als Simpel (1999) is een Nederlandse rapper/songwriter met zijn roots in het oosten van Nederland. Geboren in Utrecht, maar opgegroeid in Almelo. De stad waar schijnbaar altijd wat te doen is.

Simpel richt zich op Nederlandstalige hiphop; een liefde die al vroeg begon met een fascinatie voor bijvoorbeeld Opgezwolle, Winne & Feis, maar tegenwoordig wordt ook Kevin veel gedraaid.

In Augustus 2022 kwam de eerste single, Zomeravond uit onder eigen label, Simpel Records. Dit label is samenwerking met Below System Records, een platenlabel die zich vooral richt op de underground hip-hop scene van Los Angeles. Een jaar lang is er door Simpel elke maand een project gelanceerd, en in Januari heeft het nummer Vandaag met Marly van Gaal zelfs in de New Music Friday NL playlist van Spotify gestaan.

‘Tegenwoordig richt ik me op zoveel mogelijk optreden.’ Aldus Simpel. Hiervoor is hij afgelopen jaar een band gestart en organiseert hij eigen hip-hop avonden die zich ondertussen al een aantal edities als succesvol bewijzen.

Afbeeldingen

Video’s

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om Simpel te kunnen contacteren. Inloggen.