Sonar

Artiesten

LUW

21L

UK GARAGE • SPEED GARAGE • BREAKBEATS • UK BASSLINE • GQOM

Annemarie

Annemarie is een singer-songwriter uit Elburg, met een zwak voor de warme klanken van folk en countrymuziek.

Vincent Corjanus

Vincent Corjanus is een poëziepopper. De singer-songwriter zocht een jasje voor zijn gedichten, zo ontstonden er liedjes. Een nieuw genre was geboren.

Wildman

Gedreven door een enorm verlangen naar vrijheid en de onstilbare honger naar avontuur brengt Wildman een eigentijdse zweterige 70s sound die het grote publiek aanspreekt.

JOASH

JOASH maakt pop muziek met invloeden vanuit de Country & Americana wereld. Frisse, toegankelijke maar uitgedachte songs geïnspireerd door namen als John Mayer en Douwe Bob.

Lost Children of Babylon Netherlands

LCOB Netherlands is een hiphopformatie uit Nijmegen en maakt deel uit van Lost Children of Babylon uit Philadelphia. Ze bestaat uit Skinny Bonez Tha Godfatha, Brother Lynx en LDB.

Palermo

Palermo is hard en zielig. Met een onstuitbare drang naar rauwe, gruizige muziek. Doordrenkt met melancholie en een vleugje nostalgie.

Droom Dit

Seks, geweld, liefde, jij.

Bastian Benjamin

Een afwisseling tussen hypnotiserende soundscapes en percussieve drums. Geïnspireerd door dans en cinematografie, combineert Bastian analoge synths met organische texturen.

Hiigo

PRIMAAT

OPZWEPEND, HARD EN BEESTACHTIG LEKKER! Dit achtkoppig monster opereert op het scherpst van de snede met een bataljon blazers, Nederlandstalige raps en jazzy toetsen.

A Part Of The Problem

Isabelle Anahata

Isabelle Anahata is een multidisciplinaire artiest. Met haar melancholische klanken neemt ze je mee in haar wereld.

Spoet

Spoet brengt een mix van funky pop en kleinkunst met hun aanstekelijke dynamiek en liedjes vol onverwachte twists.

Jade Doe

Jade Doe's jazz-infused pop with catchy hooks, lyrically inspired by hip-hop, offers a peek into life's diary. Named after the average woman, her music resonates universally.

Lateesha

Geen nep, geen opsmuk, maar met de billen bloot.

Viccens

Wie Viccens kent van zijn Trap of Plugg nummers leert vandaag een andere kant van Viccens kennen. Hij durft te experimenteren met afro, soul, house.

FAMKE

Voor mensen met een dikke huid, maar een zacht hartje.

Plain Talk

De kern van het duo zit in de naam: hun muziek zoekt de diepe connectie op met jezelf en met elkaar.

The Able Bodied Seamen

De meest swingende studentenjazzband van Nederland!

Bastian Steven

Soul-Singer🎙️/Songwriter🎼 “Soulful-pop songs!" Nieuw album in 2024! Voor dit album werkte Bastian samen met producer Jasper Zuidervaart (Chef Special, Jeangu Macrooy, Kriss berry

Robin Storm

Robin Storm (26) maakt easy-listening, soulvolle popmuziek met invloeden van jazz en r&b. Zijn soulvolle stemgeluid en ritmische gitaarspel is kenmerkend voor zijn muziek.

Dirty Colours

Dirty Colours verft de muziekwereld met hun levendige geluiden. Ze zijn een explosie van kleuren en energie, die het publiek betovert met hun unieke mengsel van rockmuziek.

The Vonks

Verenigd door een gezamenlijke liefde voor groove bands als Lettuce, RH Factor en Tower of Power schrijven The Vonks songs in de funktraditie vol met improvisatiegeweld

Wynonna Stoové

Wynonna Stoové, singer-songwriter van Indonesische/Surinaamse komaf. Geïnspireerd door Neo- Soul, R&B, Jazz en wereldse muziek. Ze vormt een brug tussen muziek en spiritualiteit.

Harley Francine

Harley Francine is een alternatieve rock act die niet in één hokje te proppen is. Heavy gitaren, keiharde drums, maar met catchy, poppy refreinen. (Akoestisch ook mogelijk).

Noah Jaora

Noah Jaora : Songwriter, Producer & Performer. Hij maakt soulvolle muziek met invloeden vanuit Funk, R&B & Hiphop. Zijn warme stemgeluid en groove is kenmerkend voor zijn muziek.

Gewoon Jonathan

Het grote belang van de kleine dingen. Dat is waar Jonathan over schrijft in een genre dat hij zelf radiokleinkunst noemt. Denk daarbij aan artiesten als Lucky Fonz III en Spinvis.

BILLY + BRAY Band

BILLY + BRAY BAND is dé Modern Country band uit Nederland