Sonar

Artiesten

Van Garritsen

VAN GARRITSEN. TOFFE DEUNTJES, RUIGE RIFFS & PRAIRIE MUZIEK

Levi Major

Soft pop/folk met een aanstekelijke kalmte. Levi Major zingt over turbulente onderwerpen onder begeleiding van warme ruimtelijke klanken en een zee aan backing vocals.

Plain Talk

Twee songwriters bundelen hun krachten in dit unieke project. Ze schrijven transparante en intieme liedjes a la First Aid Kit over persoonlijke verhalen.

CRÜPO

Otto Kruip (CRÜPO) is een DJ & Producer uit Aalten. Met (internationale) boekingen en meer dan 10.000.000 streams op Spotify alleen, weet hij elke dansvloer op zijn kop te zetten!

RaveDaves

RaveDaves is een producer/dj duo uit Arnhem, die UK Garage en House geïnspireerde muziek maken. Ze streven naar verbinding doormiddel van dansbare grooves en catchy melodieën.

ANN

Muziek voor en over de eenzame ziel, oftewel muziek voor iedereen die het gevoel herkent buiten de "norm" te vallen. Laat je verleiden door ANN haar donkere en zwoele sound.

WinWel

WinWel is an electronic pop producer and multi-instrumentalist, with millions of streams worldwide and multiple collaborations with famous artists, labels and other platforms.

Contraire

Indiepopband Contraire mixt synths, oorwurm-baslijnen, gitaar en drums. Centraal staat de zang, met teksten over eenzaamheid, feestvreugde en al verdwalend je levenspad ontdekken.

Smoking Alaska

De muziek van het Arnhemse Smoking Alaska is een mix van dynamische, melancholische Indie-Rock, geïnspireerd door bands als Nothing but Thieves en Cage the Elephant.

in-G

in-G is een opkomende DJ uit Nijmegen en draait het liefst de lekkerste afrobeats, (oldschool) hiphop en R&B tunes.

Yara Beeks

Yara Beeks is een jonge Country singer-songwriter uit Doetinchem.

the Super Soakers

The Super Soakers is een gitaarband die met vijf microfoons tegelijk de absurditeit van het bestaan afbreekt, om deze vervolgens weer live samen op te bouwen. Huilen in de moshpit.

ITSHE

22 year old Future bass music lover and breakbeat enthusiast. I make moosic too.

de Koots

Nederlandstalige indiepop band de Koots gooit het beste van de sixties en seventies in de blender met hedendaagse indie en komen zo tot hun eigen frisse geluid.

Misprint

Misprint fluistert je gemoedelijke woorden toe om je vervolgens met meezingrefreinen hun micro-universum in te sleuren. Eind '22 verscheen hun tweede EP, ‘Binnenkant van een raam’.

JORAN

Joran is een 20-jarige dj/producer uit de Achterhoek. Al lange tijd is hij bezig met het produceren van muziek. Sinds november 2022 staat hij ook wekelijks in de club als dj.

Helen Jewett

Catchy Post-Punk uit Zwolle. 3 koppige band met krachtige teksten en energieke podium presence.

STEEV

STEEV geeft je hiphop door lichaam, ziel en geest. Geladen met volzinnen, flows en intensiteit. STEEV baby!

MOONWAKE

Deze vijfkoppige band creëert muziek vanuit een gezamenlijke passie voor UK-jazz en Neo-Soul. De mix van vocale verhaalvertelling en instrumentale avontuurlijkheid staat centraal.

Youth Reserve

Youth Reserve is een garantie op dansen. Het Arnhemse synthpop-duo voert je mee door de nacht, vol broeiende romantiek bij neonlicht. Dansbare grooves en zwoele, krachtige vocals.

FEMME FUGAZI

FEMME FUGAZI combineert spoken-word, manische onvoorspelbaarheid en teksten over de zinderende liefde voor Gerard Joling tot een bezeten geheel.

Harley Francine

de Harley Francine rock vibe = zware, distorted gitaren, keiharde drums en pakkende hooks (Maar akoestisch is ook mogelijk). 6 nieuwe nummers komen uit in 2023

MAUD

Acoustick

Een party duo dat met 3 didgeridoo's en een drumkit tot het uiterste gaat. Didge + sticks + skins = 100% Dutch Organic Trance powered by Acoustick.

SHAMZON

SHAMZON; muziek vanuit de Arabische traditie. Sprankelend, hypnotiserend & super dansbaar. Klinkt als Rizan Said, Altin Gun en Omar Souleyman met westerse dance invloeden.

MAERTEN

MAERTEN is een singer-songwriter die samen met zijn band Nederlandstalige popmuziek maakt. De nummers gaan over thema's zoals de liefde en het persoonlijke verhaal van MAERTEN

ReTunez

ReTunez is een gloednieuw concept die dj en live drums samen smelt in een energieke nieuwe act.

Hoarhound

Wij zijn een vierkoppige band uit Ommen met de opbouw en sfeer van post metal, de zwaarheid van doom metal en de uitdaging van progressieve muziek.

2Destroy

2Destroy zet met z'n drieën een muur van geluid neer waar ze met zware groovemetal en snelle thrash riffs dwars doorheen gaan. En dat onder rauw gebrul van de drummer.

A Life Aligned

A Life Aligned is een christelijke metalcore band en het epitoom van ambivalentie: hard als de hel met een hart voor de Heer.