Sonar

Artiesten

ANN

Rusteloos, ongetemd, zwoel en uitgelaten. Open het boek, kraak de rug en verdwijn voor even in ANN haar elektronische popsongs met een donker randje.

Gilly MC

positieve vibraties voor zowel Jong als Oud tijdens iedere show wel aan Gilly toevertrouwd

SEM

SEM is een opkomende artiest in de Nederlandse rapscene. Door zijn unieke flows en overdosis aan creativiteit, zien de mensen SEM steeds weer van zijn sterkste kant

Delportau

Artist name : Delportau Age : 25 Newschool pop artist (American-English), with the right amount of creativity and curiosity to new music genres.

Annemarie

Annemarie is een singer-songwriter uit Elburg, met een zwak voor de warme klanken van folk en countrymuziek.

SHITMAN

JOO WIJ ZIJN SHITMAN UIT EDE! WIJ ZETTEN ELK PODIUM WAAR WE KOMEN OP ZEN KOP DOOR KNEITER HARDE BANGERS TE SPELEN EN ZELF OOK OPTIMAAL TE GENIETEN! CHECK ONS VOORAL!

Landhuis & Caravan

Jochem

Hey! Ik ben Jochem en treed in het hele land op. Mijn muziek is een combinatie van simpele, catchy refreintjes met diepgaande en emotionele verses.

Epifyse

Epifyse is een Metal band! Op het podium voelen ze zich op hun gemak. Met veel plezier en enthousiasme gaan ze te werk. Deze jongens weten er een goeie show van te maken.

EMVEE

Ik ben EMVEE en maak sinds 2022 Hip Hop muziek samen met Heydexter.

Angel's Fruit

Angel's Fruit laat zelfs Yggdrasil trillen met zijn onverwachte razende riffs en knetterende drums, laat je kop tot bloei komen met de verlichtende lyrics en stijgende vocals.

Natasha

Mijn naam is Natasha. Als klein meisje droomde ik ervan om mensen geëmotioneerd te maken door mijn zang. Muziek helpt mensen en kan je goed laten voelen zoals nils anders dat kan.

FAMKE

Voor mensen met een dikke huid, maar een zacht hartje.

The Shells

The Shells is een alternatief powertrio uit Zwolle. De unieke driemansformatie, voorheen actief als MILO, is klaar om met hun nieuwe, rauwere sound het publiek te betoveren.

Og opiti

Mijn naam is Obang Opiti, 22 jaar oud en kom uit Harderwijk. Mijn muziek omvat deephouse, Afro,meer diverse genres. Laat me je meenemen op een muzikale reis!"

Sodeju

Een 4 koppige band bestaand uit (jong) belegen wereldwijven.

AENTLER

seventeen

mijn naam is Ramon de Koning, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Ermelo. Ik maak dagelijks muziek dat varieert in stijl. Sinds een tijdje heb ik het idee om er iets mee te doen.

NoRose

Dynamische opera-punk met een (on)gezonde dosis eigenzinnigheid.

Ruby Electric

Digging back to the dirtiest of rock ‘n roll ⚡️

TRUT

violently delicate

Mariahmaria

Schrijft liedjes over jou.

Chris Hero Jack

Chris Hero Jack; het gevoel van de autorit naar huis na een zwoele avond, dromen over de toekomst en het ontdekken van een nieuwe plek.

DIVYA

Curaçaose soulfulpop singer-songwriter, DIVYA, verbindt en empower mensen door haar leven en gedachten. Dit doet ze zowel in het Engels als in haar moedertaal, Papiaments.

Stainless

De rockband die jouw hart verovert. En die van je vriendin.

Jeffrey Sletering

Jeffrey Sletering is een toetsenist en singer-songwriter uit Winterswijk.

Jupiter Was Close

It's a bird! It's a plane! It's a planet! Jupiter was close. Quirky folkpop from Doetinchem.

Checkmate

Metallic riffs, slopende drums en brute vocals - Checkmate is de energieke hardcoreband die de voetjes van de vloer en tegen het plafond krijgt.

Orangu Thangs

Een primaat-gitaar-machine ontstaan in Korenbeltmolen Hermien in 1624 als een wapen tegen irritante flamenco muziek van de Spaanse bezetter.

Eva Lima

Eva Lima maakt elektronische popmuziek. Haar nummers zijn als een persoonlijk dagboek waarin zij over onderwerpen als self empowerment en mentale gezondheid reflecteert.