Sonar

Jimma D

Jimma D

    • Alt. Hiphop
    • Solo
  • Duiven

Bio

Jimma D (artiestennaam van Jaimy Delano Wareman), is vanaf kleins af aan al muzikaal geweest, maar in de zomer van 2017 begon het 'rappen' van zijn teksten op een vakantie in Turkije, waarna het gevoel om muziek te maken steeds groter werd. Daarom besloot hij om een studio in zijn kamer te bouwen.


Hij begon steeds meer teksten te schrijven en waar hij ook was, had hij wel een melodie of een plan in zijn hoofd hoe hij dit uit wilde werken naar een potentiële volgende track.


In 2020 vond de artiest het daarom nodig om van zich te laten horen. met zijn debuut single 'Geven Love' is hij zijn muzikale carrière begonnen. Door de jaren heen volgden er meerdere singles genaamd: Drippidy, Don't like that, Niemand Anders, Paranoia etc.


De teksten die de artiest schrijft, gaan over zijn verleden en het heden. Omdat dat niet binnen 1 genre past, maakt hij daarom ook verschillende soorten muziek. In de toekomst hoopt Jimma met zijn tunes mensen te bereiken die hetzelfde hebben meegemaakt, en zich in zijn muziek kunnen verplaatsen.


Volg de artiest om op de hoogte te blijven van zijn aankomende tracks! ✌️

Afbeeldingen

Video’s

Contact

Je moet ingelogd zijn om Jimma D te kunnen contacteren. Inloggen.