Sonar

Music Support Overijssel XL

  • Fonds of financiën
46 inzendingen

Deadline 31.05.24

Grootse ambities en plannen met jouw muziek? Vraag dan €5000 aan bij de eenmalige XL-editie van Music Support Overijssel!

Music Support Overijssel XL

Gecreëerd door

Poppunt Overijssel

4 Overijsselse acts ontvangen financiële bijdrage via XL-ronde van Music Support Overijssel

Music Support Overijssel is een laagdrempelig fonds voor Overijsselse muzikanten om een financiële bijdrage tot €1000,- aan te vragen voor de realisatie van ambitieuze muzikale plannen. Inmiddels heeft Music Support al een paar jaar te gekke Overijsselse acts mogen verblijden met een bijdrage. Vandaag maakt Poppunt Overijssel 4 acts bekend die een bijdrage ontvangen via de eenmalige XL-ronde waarin artiesten tot €5000,- konden aanvragen.

Deze XL-ronde kwam boven op de normale vijf rondes van Music Support Overijssel. Met de XL-ronde wil Poppunt Overijssel artiesten ondersteunen die de beginfase voorbij zijn. Zij hebben bijvoorbeeld al vaker de reguliere Music Support Overijssel toegekend gekregen of zijn op een punt in hun carrière waarbij €1000,- niet meer toereikend is voor de plannen en ambities. Deze artiesten konden eenmalig maximaal €5000,- aanvragen voor een concrete volgende stap in hun carrière.

Er is gekozen voor Bastian Benjamin, Droom Dit, Hiigo en PRIMAAT!

Ook een aanvraag doen? Dit jaar is Music Support Overijssel nog met twee reguliere rondes (tot €1000,-) aanwezig om acts een stap verder te kunnen helpen in hun carrière. De eerstvolgende ronde sluit op 3 september. Zorg dat je aanvraag uiterlijk deze datum binnen is via Sonar! Maar maak eerst hieronder kennis met de acts die deze ronde aan de slag kunnen met een bijdrage van de Music Support Overijssel XL-ronde!

Bastian Benjamin

Droom Dit

Hiigo

PRIMAAT