Sonar

Fierce Live: openen voor Babs

  • Optreden
18 inzendingen

Deadline 11.03.24

Voor Fierce Live! Zijn we op zoek naar iemand die 13 april 2024 wil openen voor Babs. Warm jij ons publiek op met jouw talent?

Fierce Live: openen voor Babs

Gecreëerd door

Astrant

Beschrijving

Voor Fierce Live! Zijn we op zoek naar iemand die 13 april 2024 wil openen voor Babs. Warm jij ons publiek op met jouw talent?

Fierce is dé organisatie in Ede die zich all year round inzet voor de emancipatie van LHBT jongeren, daarom gaat onze voorkeur uit naar lokaal Queer talent. Je komt te staan op het podium van Astrant, het lokale pop-podium met een trekkende functie op cultureel gebied in omgeving Ede-Wageningen. Een unieke kans om je te laten zien voor een gevarieerd en warm queer publiek.

Babs

Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Ze is niet in een hokje te stoppen en schopt dan ook graag tegen stereotypes rond gender en seksualiteit.

In korte tijd bracht ze 9 singles uit en 2 EP’s, speelde ze op een vol Malieveld tijdens Bevrijdingsfestival Den Haag en maakte ze haar Mainstage debuut tijdens Rotterdam Pride, na Duncan Laurence, voor 15.000+ mensen. Ook was ze te zien op Dauwpop, Bevrijdingsfestival Zwolle, op de Dam (Mainstage Pride Amsterdam) en verscheidene keren in de Melkweg. Vanaf januari is Babs voor heel Nederland te zien in het bekende Nederlandse spelprogramma ‘Wie is de Mol?’

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Gelderland, Regio Arnhem-Nijmegen, Ede en Wageningen
  • Genres: hiphop, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 3 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag en naam groepsleden
  • Vergoeding: vast (€200 plus plantaardige maaltijd)