Sonar

Astrant
Astrant

Astrant

Astrant is dé creatieve hub van Ede. Met een professionele podium functie, studio en talentontwikkeling wordt er het hele jaar door een divers muziek programma aangeboden.

Beschrijving

Astrant is dé creatieve broedplaats voor en door jongeren in Ede. Met een professionele podium functie wordt er het hele jaar door een divers muziek programma aangeboden.

Van kleine optredens door lokale artiesten, tot grote shows met internationale acts. Dit alles vind plaats in één van onze unieke ruimtes. Het café, De concertzaal, of onze biergarten. Daarnaast richt Astrant zich op de talentontwikkeling van jongeren. Dit gebeurd door diverse activiteiten en programma aan te bieden, maar zit ook door de hele organisatie heen verworven als een rode draad.

GESCHIEDENIS

In Ede is lange tijd een gebrek geweest aan een passende locatie om diverse popcultuur onder één dak te huisvesten. Jongeren zoeken een plek op het gebied van uitgaan, creativiteit, talentontwikkeling en een rock&roll feel.

Dat alles is nu verenigd onder één dak. Astrant is ontstaan vanuit de passie van drie (toen nog jonge) Edenaren. Dit project heeft zich in samenwerking met de Gemeente Ede ontwikkeld tot een grote speler in de stad op het gebied van kunst, cultuur en positieve vrijetijdsbesteding voor jongeren.

Pitches

Food & Fun street festival Ede

Food & Fun street festival Ede

Tijdens het Food en Fun Street Festival geniet je van de heerlijke smaken uit de regio Foodvalley, lekkere muziek, workshops en vooral heel veel gezelligheid.

Deadline overmorgen

STERRENSTOF - ON TAPE

STERRENSTOF - ON TAPE

On Tape is een terugkerend initiatief van Astrant en powered by Sterrenstof. Hiermee geven wij (jonge) artiesten uit Ede en omgeving de kans op een opnamedag in onze studio.

Afgelopen

Support-act King King in Astrant

Support-act King King in Astrant

Voor het optreden van King King op vrijdag 12 april in Astrant, Ede zoeken we een passend voorprogramma in de stijl blues, rock en aanverwante genres.

Afgelopen

Ede Pride 2024 - Diversiteit Vier Je Samen

Ede Pride 2024 - Diversiteit Vier Je Samen

Diversiteit vier je samen tijdens de Ede Pride op 25 mei! Sta jij voor jezelf zijn en het accepteren van verschillen? Dan horen we graag van jouw act!

Afgelopen

Fierce Live: openen voor Babs

Fierce Live: openen voor Babs

Voor Fierce Live! Zijn we op zoek naar iemand die 13 april 2024 wil openen voor Babs. Warm jij ons publiek op met jouw talent?

Afgelopen

Voorprogramma: Ede Zuigt, Nog Steeds! op 2 Dec

Voorprogramma: Ede Zuigt, Nog Steeds! op 2 Dec

Voor Ede Zuigt, Nog Steeds! op 2 december zijn we opzoek naar een toffe Punk / Rock 'n Roll / Oi! / Garage-Punk band die de avond een goeie aftrap kan geven!

Afgelopen