Sonar

Ede Pride 2024 - Diversiteit Vier Je Samen

33 inzendingen

Deadline 14.03.24

Diversiteit vier je samen tijdens de Ede Pride op 25 mei! Sta jij voor jezelf zijn en het accepteren van verschillen? Dan horen we graag van jouw act!

Ede Pride 2024 - Diversiteit Vier Je Samen

Gecreëerd door

Astrant

Beschrijving

De Ede Pride is toe aan de derde editie, in 2024 vieren we dat op zaterdag 25 mei. Dit kleinschalige festival is met name gericht op educatie en zichtbaarheid van de lokale LHBTIQ+ gemeenschap.

Het evenement heeft als programma een infomarkt, seminartent en diverse workshops. Deze vinden allemaal plaats rondom het Oude-Kerkplein in Ede-Centrum. Om het feest compleet te maken zoeken we voor tijdens de Pride maar ook voor de afterparty bij poppodium Astrant.

Je kunt op onze website meer lezen over onze missie en foto’s van afgelopen jaar bekijken voor een goede impressie voor het evenement.

EDE PRIDE

Voor het programma tijdens de Ede Pride zijn we op zoek naar artiesten die een semi-akoestisch optreden kunnen verzorgen. Je staat overdekt op ons plein en bereikt bezoekers van de Ede Pride maar ook winkelend publiek. Een goede spot om gehoord te worden naast de ingang van de Oude Kerk.

We bieden per act 250 euro vergoeding aan ex btw. Qua speeltijd kun je maximaal 45 minuten spelen en heb je met name eigen werk, covers zijn toegestaan maar mogen niet de boventoon voeren. Er zijn maximaal 4 plekken beschikbaar.

Genres mogen uiteenlopen, we zoeken muziek die eerder vrolijk is dan somber. We hebben wat te vieren natuurlijk!

AFTERPARTY

Voor de afterparty zijn we op zoek naar acts uit de regio die het publiek mee kunnen nemen in hun wereld. Na een lange dag hebben we zin in een goede uitlaatklep en mag er gedanst worden. Genres mogen uiteenlopen maar geen metal etc. het moet voor een breed publiek toegankelijk zijn. Je kan als act hier 45 minuten tot 60 minuten volspelen op ons podium in de concertzaal (150 capaciteit).

Je speelt over onze grote PA-set en krijgt technische ondersteuning. Ook worden drankjes uiteraard geregeld. Onze backline staat voor je klaar! We hebben hiervoor maximaal 3 plekken beschikbaar. De vergoeding is 250 euro per act.

Voor een goede impressie van Astrant kun je het beste onze socials bezoeken, zowel Facebook als Instagram.

We vinden het belangrijk dat je de boodschap van acceptatie en jezelf zijn ondersteunt als je als act aanwezig bent. Er wordt niet verwacht dat je hier actief iets aan doet maar gezien het karakter van dit evenement vinden we dat wel een belangrijk punt.

Acts of leden van acts die zelf onderdeel zijn van de LHBTIQ+ gemeenschap zijn meer dan welkom en hebben we graag op ons podium.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Gelderland en Overijssel
  • Genres: funk / soul, r&b, pop, electronic en afro
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 3 tracks, 1 video, 1 afbeelding en 2 vragen
  • Vergoeding: vast (250)