Sonar

Podiumplek op ShowdeKnetter 2024

71 inzendingen

Deadline 22.05.24

Op 13 juli 2024 is de derde editie van ShowdeKnetter Festival in Zwolle, waar zowel professionele acts als amateurmusici en -dansers zij-aan-zij worden geprogrammeerd.

Podiumplek op ShowdeKnetter 2024

Gecreëerd door

Zwolle Presents

Beschrijving

Stichting Zwolle Presents organiseert voor de derde keer het festival ShowdeKnetter. Het doel is om zoveel mogelijk amateurmusici een échte podiumervaring te bieden. En waar ervaar je dat nou het best? Op een festival!

Op ShowdeKnetter worden amateurmusici op dezelfde podia geprogrammeerd als professionele acts. Deelnemers van het festival worden op allerlei manieren geïnspireerd en bezoekers maken een divers programma mee. Daarnaast zijn er workshops en andere activiteiten voor jong en oud. Het festival begint aan het einde van de ochtend en sluit met een knetterend feest om 12 uur 's nachts.

Deze Sonar Pitch is om het programma van het festival compleet te maken. Ben jij een (semi-)professionele act die graag op festivals staat? Wees welkom!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland en Zwolle
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afro, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: in overleg (We hebben geen onbeperkte middelen, maar willen de artiest graag betalen wat zij vragen, zonder te onderhandelen.)