Sonar

Songsmidse Traject

6 inzendingen

Deadline 12.05.23

'Songsmidse' is hét talentontwikkelingstraject voor singer-songwriters in de breedste zin van het woord. Wordt jij één van onze songwriters van Songsmidse 2023 (jun t/m nov)

Songsmidse Traject

Gecreëerd door

Twents Songschrijvers Gilde

Beschrijving

'Songsmidse' is hét talentontwikkelingstraject voor singer-songwriters in de breedste zin van het woord. De enige voorwaarde voor deelnemers is dat je je eigen muziek schrijft en speelt.

Deelnemers krijgen gedurende vijf maanden coaching en workshops door professionals op het gebied van songwriting, (podium) presentatie, live- en studiotechniek, marketing etc. Daarnaast ga je in de studio werken aan je muziek en werken we samen met podia en festivals als De Kleine Willem, Booster, Metropool, Concordia, het Wilminktheater en diverse heroca.

Naast intensieve coaching van onze coaches Jasper Slaghuis en Rosalie Meijer, kregen de deelnemers van de afgelopen edities coachings van Blaudzun, WIES, Mercy John, Merijn Eugelink (toetsenist van o.a. Mr. Probz, Miss Montreal, Jaap Reesema etc.) en Larry John McNally, hit songwriter van o.a. Chaka Khan, The Eagles en Bonnie Riatt.

Songsmidse wordt georganiseerd door het Twents Songschrijvers Gilde als onderdeel van Metropool The Works i.s.m. Wilminktheater & Muziekcentrum Enschede en Concordia.

Meld je aan voor Songsmidse 2023! Dit traject loopt van juni t/m november. We proberen zoveel mogelijk te plannen naar de beschikbaarheid van de deelnemers, veel gaat dus in overleg met jou.

Deelnemers 2022: Maris Mae, Lateesha, Juna, Nelles, Marieke, Maud

Deelnemers 2021: Anika van Driel, Chris Egbers, Eline Esmee, Sheryl Flamand, Silke Veld en Yke Oude Griep.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Twente
  • Genres: reggae, traditional, rock, r&b, pop en roots
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 2 tracks, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen