Sonar

Opener voor Open Mic

9 inzendingen

Deadline 17.04.23

Act als opener gezocht voor wo 24 mei ! Elke laatste woensdag van de maand verandert het Metropool Muziekcafé in Enschede in een open podium voor iedereen die zelf muziek schrijft.

Opener voor Open Mic

Gecreëerd door

Twents Songschrijvers Gilde

Beschrijving

Vanaf januari 2023 organiseert Metropool vanuit het Twents Songschrijvers Gilde de Open Mic. Elke laatste woensdag van de maand verandert het Metropool Muziekcafé in Enschede in een open podium voor iedereen die zelf muziek schrijft. Daar spelen oude rotten hun nieuwe werk, zetten beginners hun eerste stappen op een podium, spelen rockmuzikanten akoestisch en leren bovenal Twentse singer-songwriters hun publiek en elkaar kennen.

Ook jij kunt laten horen wat je in je mars hebt. Jong, oud, beginner, gevorderd? Het maakt niet uit, iedereen mag meedoen. Enige vereiste is dat je de liedjes die je speelt zelf geschreven hebt. Vanaf 20.00 uur ligt de opgavelijst klaar en om 20.30 gaan we van start. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om gewoon te komen luisteren naar het moois dat anderen geschreven hebben!

Ieder Open Mic wordt geopend door een ervaren artiest door ons geselecteerd.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Twente
  • Genres: hiphop, reggae, klassiek, pop, roots en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 1 track, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (150)