Sonar

Maak kans op een gratis live-registratie

  • Optreden
  • Media
90 inzendingen

Deadline over 4 dagen

Een volledig verzorgde videoshoot voor jouw act.

Maak kans op een gratis live-registratie

Gecreëerd door

Sonar

Beschrijving

Sonar, hét platform voor muzikaal talent in Gelderland en Overijssel, viert 1 april haar eerste verjaardag. Sinds de lancering op Booster Festival 2023 zijn er meer dan 1400 bands, dj’s, producers en acts en 200 organisatoren te vinden op checksonar.nl. Om dit te vieren trakteren initiatiefnemers Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel op een feestweek met verschillende kansen voor Oost-Nederlands talent.

Feestdag 2: Maak kans op een gratis live-registratie 🚀

Om programmeurs te overtuigen van jouw act is een livevideo onmisbaar! Daarom trakteert Sonar twee acts uit Oost-Nederland op een gratis videoshoot met een professionele filmcrew, licht en geluid.

Zo werkt het

In poppodium Hedon in Zwolle krijg jij 2,5 uur de ruimte om een live-registratie op te nemen. Of je hierin één of meerdere tracks wilt opnemen, mag je zelf weten. Het team bestaat uit de filmmakers van Filmsaus, lichttechnici van Hedon en geluidstechnicus Sander Holmer. Sander trackt de audio en maakt een live mix & master van jouw performance. Bekijk voorbeelden van hun werk bij de Overijsselse Ambassade.

Praktisch:

  • Locatie: Hedon Zwolle
  • Datum: maandag 27 mei (opnames tussen 13:00 - 15:30 of 15:30 - 18:00)
  • Lengte: de livesessie is maximaal 15 minuten en maximaal 3 tracks
  • Materiaal: jij verzorgt de backline, wij regelen verder alle techniek

Sonar

Sonar is een thuis voor muzikanten die op zoek zijn naar shows, airplay, support en wedstrijden. En dé plek voor festivals, podia en radiostations om nieuw talent te ontdekken. Het is een initiatief van Poppunt Gelderland en Overijssel, gebaseerd op het succesvolle VI.BE platform uit België. Sinds de lancering zijn er ruim 1400 artiesten uit Oost-Nederland actief op het platform, van beginner tot professional en van techno-dj tot singer-songwriter. Organisatoren kunnen via Sonar een gerichte oproep uitzetten, waar artiesten op kunnen reageren met hun profiel. Uit alle inzendingen kiest de organisator de beste match.

“Voor mij is Sonar nu al een onmisbare tool die ook echt zorgt voor meer spots voor talent uit eigen regio.” - Marijn de Valk (poppodium Luxor Live)

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afro, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (Gratis live-registratie)