Sonar

Krijg professionele feedback op jouw profiel

 • Feedback
60 inzendingen

Deadline over 4 dagen

Tips & tricks van de besten in het vak!

Krijg professionele feedback op jouw profiel

Gecreëerd door

Sonar

Beschrijving

Sonar, hét platform voor muzikaal talent in Gelderland en Overijssel, viert 1 april haar eerste verjaardag. Sinds de lancering op Booster Festival 2023 zijn er meer dan 1400 bands, dj’s, producers en acts en 200 organisatoren te vinden op checksonar.nl. Om dit te vieren trakteren initiatiefnemers Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel op een feestweek met verschillende kansen voor Oost-Nederlands talent.

Feestdag 1: Krijg professionele feedback op jouw profiel 🚀

Om zoveel mogelijk kans te maken op shows, airplay of andere spots heb je een sterk artiestenprofiel nodig. Sonar helpt je een handje, met gratis advies van de besten uit het vak!

Deze muziekprofessionals helpen je verder met tips op basis van jouw muziek, bio en socials:

 • Eric van Holland (senior editor van Spotify Benelux)
 • Jelle Schoneveld (dj, danceprogrammeur Luxor Live)
 • Noah Smits (music marketeer)
 • Pernella Vermeulen (marketeer bij Double Vee)
 • Jaap Bruijstens (danceprogrammeur Zwarte Cross)
 • Vanity Roxane (dj, curator bij the FemDem)

Zo werkt het

Lees hier meer over de zes muziekprofessionals en kies de persoon van wie jij feedback wilt. Iedere professional luistert zo'n 3 tot 5 acts via Sonar. Als je geselecteerd wordt, ontvang je de feedback rond 8 mei telefonisch of per mail. Als je specifieke vragen hebt over bijvoorbeeld je bio of socialmediastrategie, kun je dat aangeven bij je aanmelding. Hier kun je ook jouw 1e en 2e voorkeur qua professional doorgeven.

Over Sonar

Sonar is een thuis voor muzikanten die op zoek zijn naar shows, airplay, support en wedstrijden. En dé plek voor festivals, podia en radiostations om nieuw talent te ontdekken. Het is een initiatief van Poppunt Gelderland en Overijssel, gebaseerd op het succesvolle VI.BE platform uit België. Sinds de lancering zijn er ruim 1400 artiesten uit Oost-Nederland actief op het platform, van beginner tot professional en van techno-dj tot singer-songwriter. Organisatoren kunnen via Sonar een gerichte oproep uitzetten, waar artiesten op kunnen reageren met hun profiel. Uit alle inzendingen kiest de organisator de beste match.

“Voor mij is Sonar nu al een onmisbare tool die ook echt zorgt voor meer spots voor talent uit eigen regio.” - Marijn de Valk (poppodium Luxor Live)

Praktisch

 • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Oost-Nederland
 • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afro, electronic en jazz
 • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden en locatie groepsleden
 • Vergoeding: vast (Gratis feedback op jouw profiel)