Sonar

SPUNCK Podium: Optreden 6 december 2023

  • Optreden
46 inzendingen

Deadline 12.11.23

Kom jij spelen in het tv-programma SPUNCK Podium? Voor de opnames op 6 december as zoeken we een nieuwe band, act of muzikant! De uitzending is een week later!

SPUNCK Podium: Optreden 6 december 2023

Gecreëerd door

RTV Oost

Beschrijving

SPUNCK Podium is hét cultuurplatform van RTV Oost waarin we elke week het podium geven aan cultureel Overijssel. Het podium is van en voor de makers. Festivals, evenementen, muziek, musea, theaters en artiesten, talent of al bekend, SPUNCK Podium is voor iedereen.

In SPUNCK Podium ontvangt Inga Tjapkes aanstormende talenten, theatermakers, schrijvers, cabaretiers, kunstenaars en andere makers. Met live muziek, live theater en goede gesprekken. Poppunt Overijssel en de poppodia geven in de ‘Pop3’ gouden tips én zanger en gitarist Erik Neimeijer zet je aan het denken met één van zijn favoriete covers of een 'gewoon' een spiksplinternieuw nummer. SPUNCK Podium is dé broedplaats waar cultureel Overijssel elkaar ontmoet, waar je inspiratie opdoet en waar je wordt bijgepraat over wat er te doen is.

SPUNCK!

Kunst en cultuur is voor iedereen! SPUNCK bespreekt alles: van schilderij tot beeld, van drummer tot componist, van graffiti tot tattoo, van foto tot ontwerper, van architect tot kanteel, van gedicht tot toneelstuk.

Jij op ons podium?

Ben je zelf een maker en wil je op het SPUNCK! Open Podium? Meld je dan aan voor deze pitch!

SPUNCK Podium zie je elke woensdag om 17.30 uur op TV Oost, rtvoost.nl én daarna op YouTube. De uitzending wordt op woensdag elk uur herhaald en kun je ook op zondag nog eens zien. Kijk op www.rtvoost.nl/tvgids voor alle uitzendtijden.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, rock, r&b, pop, traditional, roots en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen (Reiskosten. En: je kunt de clips, dat zijn professionele film-, en geluidsopnames, uit de uitzending gebruiken om te delen op al je socials. Wij zetten deze clips voor je op het SPUNCK YouTube kanaal.)