Sonar

DJ set bij OSR tijdens NEW take-over

20 inzendingen

Deadline 10.04.24

Nieuwe Electronische Waar zoekt een DJ om tijdens de NEW take over op Open Source Radio 26 mei het programma te verrijken!

DJ set bij OSR tijdens NEW take-over

Gecreëerd door

Nieuwe Electronische Waar

Beschrijving

Op zondag 26 mei neemt Nieuwe Electronische Waar (NEW) het online radio station van Nijmegen Open Source Radio (OSR) over. Van 12:00 tot 20:00 zullen verschillende NEW producers/djs ieder een uur lang hun eigen set draaien. We zoeken nog één eigenzinnige dj voor het slot tussen 14:00 en 15:00 om de dag helemaal af te maken. Elke vorm van electronische muziek is welkom!

Open Source Radio, is het online radio station van Nijmegen en biedt al sinds september 2020 een divers aanbod van radioshows en events. De nadruk van OSR ligt op electronische muziek en hiphop. Elke week van donderdag tot en met zondag zijn er diverse djsets en shows te beluisteren. Op YouTube kan je je favoriete sets terug zien vanuit de beruchte OSR container. Voorbeeld.

Nieuwe Electronische Waar (NEW) is hét ontwikkeltraject en platform voor electronische muziek uit Oost-Nederland. Ieder jaar wordt een selectie van uiteenlopende producers ondersteund met o.a. een release, workshops, speelplekken én een songcamp. Naast dat je kans maakt om geselecteerd te worden voor de selectie van NEW, luistert een divers juryteam bestaande uit programmeurs, DJs, producers en labeleigenaren aandachtig naar je inzending en geven hier feedback op. Ons doel is niet alleen het maken van de selectie maar ook het in kaart brengen en ondersteunen van al het producerend talent in Oost-Nederland.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken producers en dj’s uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 mixtape, naam groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Je krijgt een goede opname van je dj set met beeld en geluid. (Zie de omschrijving voor het voorbeeld))