Sonar

Gezocht: bands/artiesten voor opname sessie in nieuwe studio

28 inzendingen

Deadline 01.05.23

Wij, Nolle & Beinte Groen, zanger/gitarist en drummer werken sinds 2021 aan onze eigen opnamestudio. We zijn nu op zoek naar muzikanten om samen een dag de studio in te duiken!

Gezocht: bands/artiesten voor opname sessie in nieuwe studio

Gecreëerd door

Mermaid Studio

Beschrijving

In het buitengebied van Deventer vind je onze nieuwe Mermaid Studio. De studio is ontstaan vanuit onze band Boogie Monster en we willen de studio nu ook voor andere bands en artiesten beschikbaar maken.

Onze manier van opnemen focust zich op jou als muzikant. We geloven er heilig in dat de meeste winst te behalen bij de bron: jouw stem of instrument. De rest van het proces/nabewerking moet ter ondersteuning dienen hiervan. Met hoogwaardige analoge audio apparatuur en een goede akoestiek proberen jouw sound zo goed mogelijk vast te leggen. Het belangrijkste is dat de ziel van een liedje goed overkomt.

Spreekt deze manier van opnemen jou ook aan? Dan duiken we graag samen een dag de studio in. Volledige band of solo artiest. Alle instrumenten en versterkers in de studio staan tot jouw beschikking, waaronder een Hammond M3 met Leslie, vintage Fender gitaar en bas versterkers, Ludwig drums (of andere kits) en een karakteristieke piano.

Deze pitch betref één opnamedag en één mixdag.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: funk / soul, rock, r&b, pop en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 1 video, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen