Sonar

Support act bij Jennie Lena op 28 september

  • Optreden
16 inzendingen

Deadline 08.09.23

Voor de show van Jennie Lena op 28 september in de grote zaal van Luxor Live zoeken we nog een passende support act.

Support act bij Jennie Lena op 28 september

Gecreëerd door

Luxor Live

Beschrijving

Jennie Lena is met haar enorme bereik, soulvolle en rijke stemgeluid zonder twijfel één van de beste zangeressen van Nederland. Soul, blues, gospel of funk; welke stijl ze ook zingt, haar stem ís haar stijl. Met haar nieuwe band The Free Souls maakte ze nieuwe muziek en start ze in 2023 een nieuwe tour waarmee ze ook de grote zaal van Luxor Live aandoet.

Jennie begon in 2009 als backing vocalist bij Postmen en Anouk, maar het duurde niet lang voordat ze als solo artiest haar eigen liedjes ging schrijven en de podia veroverde. Ze stond in het Apollo Theatre in New York, L’Olympia in Parijs, tourde met Joss Stone en Post Modern Jukebox en brak zeven jaar geleden door in ‘The Voice’ met haar versie van Who’s Loving You, die op YouTube inmiddels meer dan 55 miljoen views heeft!

Voor deze show zoeken we nog een passende support act. Liefst een act die muzikaal aansluit bij Jennie Lena en in kleine bezetting (solo-/duo-act).

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: funk / soul, traditional, r&b, pop, roots en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (150)