Sonar

Support act bij Ciao Lucifer - bovenzaal Luxor Live 8 maart

  • Optreden
20 inzendingen

Deadline 12.02.24

Voor het optreden van Ciao Lucifer op vrijdag 8 maart in de bovenzaal van Luxor Live zoeken we een leuke support act in kleine bezetting.

Support act bij Ciao Lucifer - bovenzaal Luxor Live 8 maart

Gecreëerd door

Luxor Live

Beschrijving

Ciao Lucifer brengt in februari 2024 hun nieuwe EP Clean Sheets uit die weer vol staat met feel good indie-pop die gemaakt is om op te dansen! De liveshow van Ciao Lucifer is doorontwikkeld tot een soort geflipte DJ-set, maar dan live. Het duo klinkt als een volledige band en alles wat je hoort is ook écht live. De show voelt altijd als een soort vrolijke chaotische bruiloft waarop iedereen met elkaar trouwt.

Ciao Lucifer

Ciao Lucifer is de band rondom jeugdvrienden Marnix en Willem die die zowel solo als samen (met bv Jett Rebel) hun sporen in de muziek verdienden. Na hun goed ontvangen debuut EP Good News komen ze met nieuw album, waarvan ze de muziek speciaal op hun fans testten en Robin Hunt (Stromae, Son Mieux, Bizzey) de mix voor zijn rekening nam!

Voor dit optreden op vrijdag 8 maart in de bovenzaal van Luxor Live zoeken we een leuke support act die in kleine bezetting (zonder drums!) kan spelen. Het gaat om een korte set van 30 minuten. Heb je interesse? Stuur ook meteen even je technische rider in.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (150)