Sonar

Openingsspot Spijkerrok Festival 22/06/2024

88 inzendingen

Deadline overmorgen

Op 22/06 is het weer tijd voor Spijkerrok Festival! We zijn op zoek naar een act uit Arnhem en omgeving die Spijkerrok in de middag op een feestelijke manier kan openen.

Openingsspot Spijkerrok Festival 22/06/2024

Gecreëerd door

Luxor Live

Beschrijving

Op zaterdag 22 juni is het weer tijd voor het feel-good-kleinschalige-goede-doelen-ondersteunende festival Spijkerrok in het Arnhemse Spijkerkwartier. Spijkerrok is in 2002 ontstaan in een Arnhems studentenhuis maar trekt inmiddels een kleine 700 bezoekers verdeeld over 2 podia. Plaats van handeling is de groene locatie ‘Vrijstaat Thialf’, middenin de wijk. Hoewel er meestal ook een (inter)nationale headliner op het programma staat, richt het festival zich nadrukkelijk op de lokale en regionale scene.

Ook voor de komende editie zijn we op zoek naar een act die Spijkerrok in de middag op een feestelijke manier kan openen. We kijken in eerste instantie naar acts uit Arnhem en omgeving, maar staan open voor artiesten die wat verder weg opereren.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Arnhem
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, pop, funk / soul, traditional, roots, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 1 video, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (150,-)