Sonar

Livespot op het Kattegat Festival

72 inzendingen

Deadline 29.04.23

Op 8-10 september is het Kattegat Festival in Zwolle! Wil jij op 9 september spelen op het festival? Meld je dan nu aan!

Livespot op het Kattegat Festival

Gecreëerd door

Kattegat

Beschrijving

Kattegat Festival

Kattegat is een containerdorp in Zwolle die diverse evenementen organiseren voor en door bewoners van de stad Zwolle. Overal is wat te beleven, te horen en te zien. Je wordt overvallen door muziek, kunst, geuren en kleuren. Het programma is divers, interdisciplinair en verrassend. Op vrijdag 8 t/m zondag 10 september zal het 3-daagse festival voor jong en oud terugkeren, vol met: muziek, theater, workshops, foodtrucks, clinics en verassingen.

Spelen?

Voor het Kattegat Festival op zaterdag 9 september zoeken we nog twee toffe acts die minimaal 45 - 60 minuten set kan spelen. Niks is ons te gek en we zijn vooral benieuwd wat je maakt! Op basis van de muziek en liveprestatie maken wij een keuze. Daarom kunnen we nog niet zeggen welk tijdstip je op 9 september komt te spelen. We laten ons verrassen door de aanmeldingen en bekijken dan wat voor tijdslot het beste past bij jouw act!

Praktisch

=> Zaterdag 9 september 2023

=> Showtijd tussen 12.00 - 0.00

=> Er is ruimte voor twee acts

=> 45 - 60 minuten speeltijd (eigen werk, met ruimte voor 1 a 2 covers)

=> Zorg dat je 9 september beschikbaar bent als je reageert op deze pitch

=> Alle acts van Oost-Nederland kunnen zich aanmelden, er is wel een sterke voorkeur voor Overijsselse artiesten. Maar verras ons vooral, de muziek en liveprestatie staat op nummer één van de keuze.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland en Overijssel
  • Genres: hiphop, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, roots, afrobeat, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks en 1 vraag
  • Vergoeding: in overleg (Tussen de €150,- en €250,- euro. )