Sonar

Kattegat Festival 2024

  • Optreden
84 inzendingen

Deadline over 11 dagen

Kattegat is een containerdorp in Zwolle die diverse evenementen organiseren voor en door bewoners van de stad Zwolle.

Kattegat Festival 2024

Gecreëerd door

Kattegat

Beschrijving

Kattegat Festival

Kattegat is een containerdorp in Zwolle die diverse evenementen organiseren voor en door bewoners van de stad Zwolle. Overal is wat te beleven, te horen en te zien. Je wordt overvallen door muziek, kunst, geuren en kleuren. Het programma is divers, interdisciplinair en verrassend. Op vrijdag 6 t/m zondag 8 september zal het 3-daagse festival voor jong en oud terugkeren, vol met: muziek, theater, workshops, foodtrucks, clinics en verassingen. Bekijk hier de aftermovie van 2023.

Spelen?

Voor het Kattegat Festival zoeken we twee toffe acts die minimaal 45 - 60 minuten set kan spelen. Niks is ons te gek en we zijn vooral benieuwd wat je maakt! Op basis van de muziek en liveprestatie maken wij een keuze. We laten ons verrassen door de aanmeldingen en bekijken dan wat voor tijdslot het beste past bij jouw act!

Praktisch

=> Weekend van 6 t/m 8 september

=> Showtijd tussen 12.00 - 0.00

=> Er is ruimte voor twee acts

=> 45 - 60 minuten speeltijd

=> Alle acts van Oost-Nederland kunnen zich aanmelden, er is wel een sterke voorkeur voor Overijsselse artiesten. Maar verras ons vooral, de muziek en liveprestatie staat op nummer één van de keuze.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, roots, electronic, jazz en afro
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 1 vraag, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: in overleg (Tussen de €100 - €250 euro)