Sonar

3 x 45 min akoestische instrumentale sfeermuziek voor bedrijfsevenement

2 inzendingen

Deadline 13.10.23

Gezocht: akoestisch ensemble dat 3 x 45 min instrumentale (niet vocale) sfeermuziek kan verzorgen op een bedrijfsevenement. Datum: 25 oktober 16:30-19:30 uur. Lokatie: Elst

3 x 45 min akoestische instrumentale sfeermuziek voor bedrijfsevenement

Gecreëerd door

Jazzy Remix

Beschrijving

Gezocht: akoestisch ensemble dat 3 x 45 min instrumentale (niet vocale) sfeermuziek kan verzorgen op een bedrijfsevenement.

Datum en tijd: 25 oktober 16:30-17:15 uur, 17:30-18:15 uur en 18:30- 19:15 uur.

Lokatie: Elst

Bedrijfsevenement

Het betreft een bedrijfsevenement voor een aantal klanten en (bijna) alle medewerkers van een technisch onderhoudsbedrijf in Elst.

Het evenement wordt gehouden in het bedrijfsgebouw waarbij geprobeerd word om een soort festivalsfeer te creëren met allerlei demonstraties en eten, drinken en sfeermuziek.

De muziek staat dus niet op de voorgrond maar dient om de sfeer tijdens het evenement (ca. 50 personen) te verhogen.

Muzikale invulling

We denken aan een akoestisch ensemble met instrumentale (niet vocale) muziek die (min of meer) "Unplugged" vertolkt wordt op een nog te bepalen plek in de bedrijfshal (waarschijnlijk dicht bij de bar...).

Er zal een stroomaansluiting zijn voor b.v. kleine meegebrachte versterkers voor elektrische gitaar of elektrische piano of andere zacht klinkende instrumenten. Er zal dus geen PA-installatie o.i.d. staan, de setting is (min of meer) akoestisch.

Het hoeft echt niet 3 x 45 min uniek repertoire te zijn, er is als het goed is continue beweging door de ruimte dus nummers kunnen prima meerdere keren voorbij komen. Zowel eigen repertoire als covers zijn welkom zolang ze een constructieve bijdrage leveren aan het doel van het optreden (verhogen van de sfeer op het evenement) .

Qua muziekstijl is veel mogelijk: pop, rock, soul/funk, jazz, americana, reggae etc. zolang het maar instrumentaal en (semi) akoestisch wordt vertolkt.

Eten en drinken wordt verzorgd.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Nederland
  • Genres: funk / soul, reggae, rock, roots, jazz en afro
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: vast (500 euro)