Sonar

Win een speelplek op Jannarok 2024

71 inzendingen

Deadline 11.03.24

De avond voor Jannarok vindt 'Best Bandje Voor' plaats in het Pand van Janna. Dit is een wedstrijd waarin bands strijden om de felbegeerde openingsspot van Jannarok.

Win een speelplek op Jannarok 2024

Gecreëerd door

Jannarok

Beschrijving

Elk jaar vindt het festival Jannarok tijdens Hemelvaart bij het legendarische Pand van Janna plaats. Het staat bekend als een rock-georiënteerd festival en dit is niet geheel onterecht. Echter gaat ook Jannarok met de tijd mee en dus is er tegenwoordig zeker ruimte voor Popacts.

De avond voor Jannarok vindt 'Best Bandje Voor' plaats in het Pand van Janna. Dit is een wedstrijd waarin bands strijden om de felbegeerde openingsspot van Jannarok. Er worden 3 acts gekozen uit de inzendingen, die aan de wedstrijd mogen deelnemen en één daarvan gaat er met de prijs vandoor. Voorwaarde is dus dat je op de avond vóór Jannarok (8 mei) en op de dag zelf (9 mei) beschikbaar bent.

Eerdere bands die op Jannarok hebben gespeeld zijn: Tricklebolt, The Grand East, Fratsen, De Staat, Money & The Man, Magnetic Spacemen, Boogie Monster, Tape Toy, Hardslag en Hiigo.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, rock, pop, roots en electronic
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (€125 voor de winnende band. Onkosten vergoeding in overleg.)