Sonar

Droom jij of jouw act over spelen tijdens Eurosonic Noorderslag? Dan is dit je kans!

40 inzendingen

Deadline 27.12.23

Droomt jouw act over spelen tijdens ESNS 2024? Dan is dit je kans! Wij bieden namelijk één speelplek tijdens onze Penguin x iGNITE! Music Showcase op 18 januari!

Droom jij of jouw act over spelen tijdens Eurosonic Noorderslag? Dan is dit je kans!

Gecreëerd door

iGNITE! Music

Beschrijving

Droom jij of jouw act over spelen tijdens Eurosonic Noorderslag 2024? Dan is dit je kans! Wij bieden namelijk één speelplek tijdens onze Penguin x iGNITE! Music Showcase op het podium beneden in de Drie Gezusters op donderdag 18 januari! Net als vorig jaar verwachten wij een mooie gemixt publiek met natuurlijk ook muziek professionals en wij nemen de act die wordt geselecteerd natuurlijk ook mee in onze promotie!

WAT MOET JE DOEN OM DEZE SPOT TE BEMACHTIGEN? Overtuig ons en geef aan waarom jouw act deze spot verdient en vul alle vragen zo volledig mogelijk in!

Er zijn een paar zaken waar we wel van uit gaan: jouw act beschikt over promotiematerialen en jouw act is (uiteraard) beschikbaar op donderdag 18 januari.

LET OP: De deadline voor aanmelden is 27 december aanstaande. Dat is dus al heel snel! Wij gaan met ons team dan alle inzendingen bekijken en maken de keuze op 2 januari 2024 bekend.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken bands uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, roots, electronic en afro
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding en 3 vragen
  • Vergoeding: geen