Sonar

Lentebockbierfestival Apeldoorn

39 inzendingen

Deadline 27.03.24

Zaterdag 6 april van 15:00 tot 22:00 hebben wij de eerste editie van een nieuw 2 jaarlijks groot evenement: het Lentebockbierfestival en het Herfstbockbierfestival.

Lentebockbierfestival Apeldoorn

Gecreëerd door

Humphrey’s Café

Beschrijving

Zaterdag 6 april van 15:00 tot 22:00 hebben wij de eerste editie van een nieuw 2 jaarlijks groot evenement in het centrum van Apeldoorn: het Lentebockbierfestival en het Herfstbockbierfestival.

Voor het aankomende Lentebockbierfestival op 6 april zoeken wij nog leuke, sfeervolle opvulling. Van akoestisch tot gelegenheidsbandjes, een 'herkenbare sound' die de menigte met een lekker glas bier op straat en op de aangesloten terrassen in beweging kan houden.

Ideeën: Eigen werk met een sound van de jaren 70, 80, 90. Maar covers zijn ook zeker welkom voor de herkenbaarheid. Van Neil Diamond naar ABBA van Queen tot Amy Winehouse.

Vooralsnog zoeken wij 2 acts die tussen 16:00 en 19:00 om en om een half uur spelen, ieder een eigen podium, geluid doorgelust; dus 3 sets van 30 minuten met 30 minuten pauze waar men zelf ook kan genieten van de lente(bieren)

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: pop, funk / soul en rock
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, instrument groepsleden en leeftijd groepsleden
  • Vergoeding: vast (Gage tussen de €150 en €400)