Sonar

Hedon Beurs 2024: meld je nu aan!

59 inzendingen

Deadline 20.11.23

Het Hedon Talent Support team staat te springen om in 2024 met drie nieuwe acts aan de slag te gaan, dus: alle Overijsselse talenten verzamelen! Meld je aan voor de Hedon Beurs!

Hedon Beurs 2024: meld je nu aan!

Gecreëerd door

Hedon

Beschrijving

Bij Hedon Talent Support richten we ons op de ontwikkeling van talent en het bouwen van vette en verrassende producties. Een belangrijk onderdeel hiervan is de Hedon Beurs. Jaarlijks helpen wij diverse talentvolle artiesten door hen ons netwerk vol professionals aan te bieden, hen toegang te geven tot alle kennis en faciliteiten die we binnen Hedon hebben en door een financiële bijdrage beschikbaar te stellen. Hiermee willen wij vanuit Hedon artiesten ondersteunen in hun groei naar een hoger niveau. De afgelopen jaren hebben we onder andere NONCHELANGE, Naber, HIIGO, Cloudsurfers, GIRLSGIRLSGIRLS, Koi Forest en Jesperjesper mogen helpen verdere stappen in hun carrière te zetten. Ben jij de volgende?

We zijn op zoek naar bands en artiesten die zin hebben om nieuwe stappen te zetten in hun muzikale carrière en daarbij de hulp van Hedon goed kunnen gebruiken. Alle genres, combinaties, formaties en opleidingsachtergronden zijn welkom! Wel is het een vereiste dat je niet eerder aan een beurstraject hebt deelgenomen, zowel bij Hedon als ergens anders. Ook is het helaas niet mogelijk je aan te melden voor een Hedon Beurs als je al onder een management of label valt. Voor dit beurstraject ben je in dat geval al een stap te ver in je muzikale carrière.

De Hedon Beurs loopt een jaar lang. In dit jaar krijg je begeleiding van een van onze talentontwikkelaars en krijg je een financiële bijdrage van 2000 euro, toegang tot ons netwerk en de faciliteiten waar nodig. De coach die met jou aan de slag gaat stelt samen met jou een plan op voor het komende jaar. Hierin werk je toe naar een eindproduct zoals een album, EP of liveshow die je aan het eind van het traject presenteert in Hedon.

Kom jij uit Overijssel, heb je een verrassende act en ben je toe aan nieuwe stappen in je muzikale carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Meld je vóór maandag 20 november aan voor de Hedon Beurs!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Zwolle en Overijssel
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afro, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, bio, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 4 vragen, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: in overleg (Er is een ontwikkelbudget beschikbaar voor iedere act)