Sonar

Apeldoornse acts gezocht voor Groene Golf

  • Talent support
15 inzendingen

Deadline over 8 dagen

Surf mee op de Groene Golf: word een jaar lang begeleid, krijg toegang tot kennis, netwerk, faciliteiten én een budget om je carrière een boost te geven.

Apeldoornse acts gezocht voor Groene Golf

Gecreëerd door

Gras

Beschrijving

Talentontwikkelingsplatform GRAS – onderdeel van GIGANT - biedt drie Apeldoornse acts de mogelijkheid om onderdeel te worden van de Groene Golf!

Met dit initiatief nemen we drie acts waar wij keihard in geloven onder onze hoede. Alle muzikale genres zijn hierbij welkom.

De acts worden vanaf september 2024 één jaar lang begeleid om door te kunnen stromen naar het volgende niveau van hun muzikale carrière, op provinciaal niveau of zelfs landelijk. We stellen een plan op aan de hand van jouw ontwikkelvragen en toekomstvisie en voeren dit vervolgens doelgericht samen uit.

Wil jij de kennis, het netwerk, faciliteiten van GIGANT én een budget van €2500 inzetten voor bijvoorbeeld een EP release, het verbeteren van je liveshow, het uitbreiden van het team rond je act, maken van content voor je kanalen of een professionele videoclip?

Meld je dan aan voor de Groene Golf en leg uit waarom dit de volgende stap voor jouw act betekent.

Niets is te gek, dus wees creatief!

Vragen? Neem contact op met Milan via m.roerdink@gigant.nl

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Apeldoorn
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afro, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 1 video, 1 afbeelding, 9 vragen, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: vast (2500)