Sonar

Maak je Afro? Win een mini-showcase @ GROWE AFRO LIVE

2 inzendingen

Deadline 18.10.23

Reageer en show jezelf op 25 oktober in Luxor Live aan BACKYARD, FRODAY en nieuw publiek!

Maak je Afro? Win een mini-showcase @ GROWE AFRO LIVE

Gecreëerd door

GROWE

Beschrijving

GROWE is dé Open Mic Night in Luxor Live in Arnhem, voor iedereen die houdt van Hiphop, Afro, R&B en Dancehall. In samenwerking met FRODAY en BACKYARD organiseert GROWE een speciale AFRO LIVE editie waar jij op het podium kunt staan.

Het belooft een waar feestje te worden op 25 oktober in Luxor Live! Er is een Open Mic, er zijn meerdere showcases en niemand minder dan AMARTEY presenteert de avond.

Open Mic

Net als iedere editie van GROWE is er een Open Mic waar jij maximaal één track live mag performen op het podium. Je kunt je hier van tevoren voor aanmelden en komt als je geselecteerd bent in de loop van de avond aan de beurt. Deze inschrijvingen gaan niet via Sonar.

Showcase

Naast de Open Mic zijn er ook enkele showcases van artiesten die uitgenodigd zijn door GROWE. Zij mogen maximaal 3 tracks performen en krijgen de kans zich optimaal te presenteren aan het publiek en de organisatoren van GROWE, FRODAY en BACKYARD. Op 25 oktober zijn er showcases van Nyarko, Saint Ronil, Louis D’or, YNS en FOURAMO.

Wil jij ook een showcase geven? Doe dan mee aan deze pitch!

Zo doe je mee

Reageer met jouw profiel op deze pitch via Sonar en stuur jouw beste track in. Wij gaan jouw muziek checken en maken op 19 oktober bekend wie de winnaar is van de mini-showcase tijdens AFRO LIVE. Er wordt één artiest uitgekozen die wordt toegevoegd aan de officiële line-up.

Vragen?

DM @club.growe of mail naar riques@poppuntgelderland.nl

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: afro
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer en 1 track
  • Vergoeding: geen