Sonar

Vrienden Van Oersoep Live

7 inzendingen

Deadline over 4 dagen

Op 13 juli is het zover! Vrienden van Oersoep Live neemt je mee op een muzikale reis door de rijke popscene van Nijmegen op de Poort op het Valkhof Festival. Wil jij meedoen?

Vrienden Van Oersoep Live

Gecreëerd door

De Basis Nijmegen

Beschrijving

Op 13 juli is het zover! Tijdens de 4Daagse neemt Vrienden van Oersoep Live je mee op een muzikale reis door de rijke popscene van Nijmegen. Dit unieke evenement vindt plaats op het Poort van Valkhof Festival en biedt een heerlijke lokale draai die alleen Nijmegen kan bieden.

Stap in de wereld van de Nijmeegse muziek en geniet van optredens van de lokale helden als Kaboutertje Putlucht, Rocco Hueting, Misprint, Foxlane, De Naakte Waarheid, Oh Hazar, NEC-spreekkoren recht uit De Bloedkuul en vele anderen! Wil jij in dit lijstje aan namen staan? Dat kan! Er is namelijk één spot beschikbaar van 15 minuten voor een Nijmeegse act met een uniek idee om de rijke Nijmeegse muziekgeschiedenis te vieren! Meld je snel aan via Sonar.

Geen idee is te gek; wil je de klokken van de Sint-Stevens sampelen en bij Vrienden van Oersoep Live ten gehore brengen? Ga je gang! Is er een vergeten Nijmeegse act die je weer op de kaart wil zetten? Be our guest! De organisatie van Vrienden van Oersoep Live heeft plek voor één act op die met het vetste (Nijmeegse) idee komt!

Vrienden Van Oersoep Live regelt de gehele backline; van piano tot draaitafel en van drumkit en percussiehoek tot meerdere gitaar-amps. Het enige wat je mee hoeft te nemen is bijvoorbeeld je usb-stick, gitaar of stem! Heb je specifieke technische wensen; vul deze dan in bij je aanmelding!

Vrienden van Oersoep Live is opgezet vanuit een groep Nijmeegse popmuzikanten in samenwerking met Valkhof Festival, De Basis en Oersoep.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Nijmegen en Regio Arnhem-Nijmegen
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afro, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 1 track, 4 vragen, naam groepsleden, instrument groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Er is helaas geen vergoeding beschikbaar voor dit optreden. Elke artiest op Vrienden Van Oersoep Live doet dit ten behoeve van het tonen van de Nijmeegse popscène. Je krijgt wel: bier van Oersoep en een gezellige dag met de Nijmeegse muzikanten.)