Sonar

Bonhoeffer College DO IT@ Metropool Enschede

  • Optreden
20 inzendingen

Deadline 02.02.24

Jong, onstuimig en divers talent gezocht voor cultureel popfestival voor middelbare scholieren op 14 februari in Metropool Enschede.

Bonhoeffer College DO IT@ Metropool Enschede

Gecreëerd door

DO IT BONHOEFFER COLLEGE/ Poppodium Metropool

Beschrijving

Hallo muzikanten, dansers en overige podiumdieren! .Zin en tijd om op 14 februari 2024 op te treden in Metropool Enschede? Tussen 19:00 en 22:30 uur organiseren leerlingen van het Bonhoeffer College een Do It avond vol zang, dans, dance en wat al niet meer. We zijn op zoek naar heel diverse en afwisselende acts. Er zijn een 4-tal slots van 30 minuten te vergeven. Er is budget maar bescheiden want geen ticketverkoop. De uiteindelijke keuze wordt door de leerlingen gemaakt, verdere afhandeling daarna loopt via Metropool.

Namens Poppodium Metropool begeleid ik elk jaar op verschillende scholen CKV leerlingen bij het organiseren van een indoor-.festival. Het programma, een deel van de pre-productie en de uitvoering nemen zij voor hun rekening. Ditmaal loopt de pitch wel via ons om praktische redenen, maar zij maken dus de keuzes.

Groetjes, Adri Karsenberg


Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, soloartiesten en bands uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, electronic en afro
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden, leeftijd groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: in overleg (gage/uitkoop in overleg maar sowieso fatsoenlijk)