Sonar

Treed op tijdens CYCLE NL

10 inzendingen

Deadline 16.06.24

Help jij ons op 30 juni om CYCLE NL (Hartstichting) tot een feestelijk en memorabel succes te maken? Speel je muziek bij een verzorgingspost langs de route van ons fietsevenement!

Treed op tijdens CYCLE NL

Gecreëerd door

CYCLENL

Beschrijving

CYCLE NL wordt jaarlijks georganiseerd door de Hartstichting en is een eendaags evenement. Dit jaar vindt de derde editie plaats op 30 juni in Apeldoorn. De deelnemers fietsen verschillende routes over de prachtige Veluwe. Deelnemers halen in aanloop naar en tijdens het evenement geld op voor de Hartstichting, om een bijdrage te leveren aan onderzoek naar hart- en vaatziekten en hartpatiënten te ondersteunen.

Wij zijn op zoek naar een artiest of bandje die een gedeelte van de dag (begin van de middag) zou kunnen optreden bij een verzorgingspost/rustpunt op de route van het fietsevenement, in Vierhouten. Voornamelijk zoeken we akoestisch of semi-akoestisch spelende artiesten indien eigen versterking in bezit (vrolijke muziek, jazz, soul, R&B etc). Wij hebben geen monitor/PA-systeem. Als het jouw leuk lijkt een bijdrage te leveren aan de Hartstichting door muziek te maken en deelnemers te enthousiasmeren laat het ons weten.

Meer info over CYCLE NL is hier te vinden: Fiets mee: 30 juni 2024 – CYCLE NL

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Oost-Nederland, Gelderland en Overijssel
  • Genres: funk / soul, klassiek, pop en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, naam groepsleden, instrument groepsleden, leeftijd groepsleden, geslacht groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: in overleg (range €100-250 + reiskostenvergoeding)