Sonar

Achterhoeks talent gezocht voor uitzendingen op Beatstad Radio

  • Studio
  • Media
  • Talent support
13 inzendingen

Deadline 19.04.24

Voor de radio uitzendingen op 22 en 29 juni op Beatstad Radio die we vanuit Aalten maken zijn we op zoek naar Achterhoeks talent.

Achterhoeks talent gezocht voor uitzendingen op Beatstad Radio

Gecreëerd door

ButterflyRoad Studio

Beschrijving

Voor de radio uitzendingen op 22 en 29 juni op Beatstad Radio die we vanuit Aalten maken zijn we op zoek naar Achterhoeks talent.

Vanuit de ButterflyRoad Studio in Aalten maken we wekelijks een radio uitzending Vissers Verse Vangst genaamd wat elke zaterdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur uitgezonden wordt op Beatstad Radio (www.beatstad-radio.nl) Beatstad Radio is een internet radio zender die landelijk beluisterd wordt en met name aandacht besteed aan artiesten en bands met eigen werk.

Omdat Vissers Verse Vangst gemaakt wordt vanuit de ButterflyRoad Studio in Aalten is er in het programma altijd veel aandacht voor Achterhoekse muziek en Achterhoeks talent en wil het programma bij dragen aan ontwikkeling van regionaal talent. Eerder waren in het programma al te gast Mind The Blimp. Mother Deer en tijdens de dag van de Achterhoekse Popmuziek Yara Beeks, Miranda Rooks en Timo van de Sande. Al deze uitzendingen zijn terug te luisteren op www.vissersversevangst.nl

Maak jij als singer/songwriter of band eigen werk en wil je op 22 of 29 juni met een interview en 4 of 5 nummers (liefst live gespeeld) in het programma meld je dan zeker aan. De audio van het optreden en interview worden opgenomen en kan je ontvangen voor eigen promotiedoeleinden.

De uitzendingen worden ongeveer een week voor uitzending opgenomen bij ons in de studio of op een locatie die je zelf mag aangeven, en worden uitgezonden op zaterdag van 16:00 tot 17:00 uur. De zondag na de uitzending (zelfde tijd) en dinsdag avond van 20:00 tot 21:00 uur worden de uitzendingen herhaald.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Aalten, Achterhoek, Gelderland en Berkelland
  • Genres: pop, roots en traditional
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 afbeelding, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen (Je krijgt de audio van het liveoptreden/interview en wordt gepromoot via de radio uitzending)