Sonar

In de Bubbel bij BRUT

12 inzendingen

Deadline 23.04.23

Wil jij werken aan je show, songs schrijven of je In Ear Monitor set finetunen? Kom een weekend In de Bubbel bij BRUT!

In de Bubbel bij BRUT

Gecreëerd door

BRUT

Beschrijving

Makers laten zich niet graag vangen in kantooruren, flexplekken, regeltjes en deadlines. Ze hebben de tijd en ruimte nodig om hun creativiteit de vrije loop te laten. Voor songwriting, om shows te bouwen, na te denken en van alles te proberen. Net zo lang tot het goed is. In de waan van de dag is het moeilijk om die tijd en ruimte te nemen, daarom wil BRUT ze die geven. Makers kunnen bij BRUT een heel weekend in de Bubbel van onze bovenzaal werken, spelen, eten, vervelen, ruziën, vrede sluiten en vooral uitproberen. Ze duiken onder in de Bubbel met een onbeantwoorde vraag.

In 2022 gingen maar liefst 12 makers kopje onder in de Bubbel bij BRUT. Ze sloten zichzelf op om te werken aan nieuwe songs, een live-show, in-ear monitor set-up of een videoshoot.

De exacte datum zal in overleg plaatsvinden in een weekend in mei. Per kwartaal worden circa 4 artiesten / bands / makers geselecteerd om In de Bubbel bij BRUT te gaan.

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken dj’s, bands, producers en soloartiesten uit Oost-Nederland
  • Genres: hiphop, metal, reggae, rock, r&b, pop, funk / soul, traditional, klassiek, roots, afrobeat, electronic en jazz
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 2 vragen, naam groepsleden en locatie groepsleden
  • Vergoeding: geen (Geen kosten, geen vergoeding)