Sonar

Akoestische livemuziek tijdens uitzending Hengeloos Peil

10 inzendingen

Deadline 12.04.24

1Twente is op zoek naar de talenten van morgen. In een korte akoestische set van ongeveer 2 á 3 nummers laat jij je talenten zien op televisie en online!

Akoestische livemuziek tijdens uitzending Hengeloos Peil

Gecreëerd door

1Twente

Beschrijving

In het 1Twente-programma Hengeloos Peil is er, naast gesprekken over de actualiteit, veel ruimte voor muzikaal talent uit de regio. Tijdens het programma, dat elke eerste maandagavond van de maand wordt opgenomen in de Hengelose bieb, worden muzikanten/bands gevraagd 2 à 3 nummers te spelen. Bij voorkeur akoestisch of semi-akoestisch. Dit mogen eigen nummers zijn of covers. Artiesten met Hengelose roots hebben een lichte voorkeur, elke andere band met Hengelo of Twente geldt als een dikke pré. Maandag 18 maart, 15 april en dinsdag 21 mei zijn de eerstvolgende edities van Hengeloos Peil. Je dient aanwezig te zijn vanaf ca. 18.00 uur. Opnames zijn tussen 19.00 en 20.00 uur. Wanneer je uitgekozen wordt om op te treden, wordt er contact gezocht en zorgen wij er samen voor dat je een top optreden kunnen neerzetten!

Praktisch

  • Doelgroep: we zoeken soloartiesten en bands uit Hengelo en Twente
  • Genres: pop
  • Gevraagd: basisinfo, e-mail, telefoonnummer, 2 tracks, 1 video, 1 afbeelding, 3 vragen, naam groepsleden en instrument groepsleden
  • Vergoeding: geen (De opnames komen op YouTube te staan en alle muzikanten kunnen om 17.30 uur aanschuiven bij het eten.)