Sonar

Laura van Kaam

Laura van Kaam

Singer-songwriter Laura van Kaam vertelt persoonlijke maar herkenbare verhalen met haar liedjes. Moderne pop-muziek met country en indie invloeden.

  • Singer-Songwriter
  • Country
  • Pop
  • Solo
  • Band
 • Oude IJsselstreek

Bio

Laura van Kaam is een getalenteerde singer-songwriter wiens muziek de luisteraar meeneemt op een intense en emotionele reis. Geboren en opgegroeid in een klein dorpje in Nederland, waar ze op jonge leeftijd een diepe passie voor muziek ontwikkelde. Ze leerde zichzelf gitaar spelen om zichzelf te kunnen begeleiden bij haar favoriete liedjes en om uiteindelijk haar eigen emoties via songwriting uit te kunnen drukken. Haar talent was al op jonge leeftijd duidelijk en als tiener won ze al regionale muziekprijzen. In 2013 veroverde ze het hart van Nederland door haar winst van de tv-competitie The Voice Kids.

De muzikale reis van Laura is opmerkelijk te noemen. Ze heeft opgetreden voor de Koninklijke Familie, heeft grote podia en festivals mogen betreden en heeft zelfs haar talenten over de grens laten zien. Wat Laura echt onderscheidt, is de oprechtheid en puurheid van haar optredens. Of ze nu intieme ballads zingt of het publiek meekrijgt met meezingers, haar optredens worden gekenmerkt door oprechte emotie.

Hoewel Laura’s liefde voor countrymuziek duidelijk hoorbaar is in haar eigen nummers, ligt haar muzikale basis voornamelijk in de moderne popmuziek. Haar muziek is persoonlijk maar tegelijkertijd voor iedereen herkenbaar, waarbij ze verhalen vertelt over liefde, de ups en downs van het leven en de bijbehorende emoties, dit alles op haar eigen unieke manier.

In 2022 bracht Laura haar debuut-EP “Who I Am Today” uit, die een oprechte reflectie is van haar ware zelf. Haar nieuwste single “I’ve said it all" gaat over de pijn van verbroken relaties en toont Laura’s vermogen om op een diep emotioneel niveau contact te maken met haar publiek.

Met een nieuwe EP voor 2024 in het vooruitzicht, blijft Laura van Kaam groeien als een authentieke artiest die verfrissende en oprechte muziek biedt.

Afbeeldingen

Contact

Je moet ingelogd zijn om Laura van Kaam te kunnen contacteren. Inloggen.