Sonar

Deppie

Deppie

Enschede, The Netherlands. Deppie - een naam die is blijven hangen sinds klein. Na een obsessie voor hiphop is het tijd om zichzelf te laten horen aan de buitenwereld.

  • Instrumental Hiphop
  • Hiphop
  • Trap
  • Boom Bap
  • Hiphop
  • Solo
 • Enschede

Bio

Geboren en opgegroeid in Enschede, The Netherlands. Deppie - een naam die is blijven hangen sinds klein. Na een obsessie voor de hiphop-scene in niet alleen Nederland is het tijd om zichzelf te laten horen aan de buitenwereld.

Na een lange tijd ‘Offline’ te zijn geweest keert Deppie terug. In de track ‘Wat is er aan de hand’ praat Deppie over zijn omgeving en zijn waarnemingen in de lock-down periode. Mensen gedragen zich ‘Anders dan normaal’ en in deze rauwe track laat Deppie lyrisch horen wat hij waard is.

De eerste samenwerking kwam tot stand op een zaterdagavond in de OSE studio. Samen met TitoJR is de track ‘Dedicated’ uitgebracht. Deze track is een mooi vervolg in het verhaal van Deppie, en het begin naar meer. Op momenten als deze vraag je je af wie je kan bellen ‘In Nood’ (Produced by Batik Beats). Wie is real met je, wie zijn er fake. Hoe je ook naar de text van deze track luistert, deze situaties zullen ook jullie ongetwijfeld herkennen.

Vertrouwen wordt beschadigd en banden vervagen. Deppie is in zijn ‘Eigen zone’ en laat flow wijze zien te kunnen tippen aan het niveau. De eerste track produced by Davinci Beats. We gaan door en Deppie heeft veel plannen. Samen met Kaascouse is de track ‘100.000 Plannen’ ontstaan. Op een ToneJonez beat vertellen zij beide hun verhaal. Het begint allemaal te vallen ‘Op z’n plek’ en de volgende samenwerking staat klaar. Samen met Stotter werd afgelopen week de tune ‘Wat moet ik doen’ gereleased met een nieuwe sound.

Met zijn pure teksten en ongezouten mening laat Deppie zich horen. De rauwe hiphop in een nieuw jasje gestoken. Sinds het eerste optreden bij het voorprogramma van Kaascouse verwachten wij dat er nog veel komen gaat.

Afbeeldingen

Video’s

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om Deppie te kunnen contacteren. Inloggen.