Sonar

Anne Vera

Anne Vera

Anne Vera creëert expressieve Nederpop met scherpe, poëtische woorden. Haar verhalende teksten bevatten diepere betekenissen, ondersteund door synths, baslijnen en dromerige zang.

    • Nederlandstalig
    • Pop
    • Solo
    • Band
  • Winterswijk

Bio

Anne Vera maakt expressieve Nederpop. Met scherpzinnige en poëtische woordcombinaties belicht ze existentiële en persoonlijke thema's. In haar verhalende teksten zitten onderliggende betekenissen verscholen. Die verborgen subtiliteiten worden ondersteund door speelse synths. Het klanklandschap wordt verder aangevuld met diepe baslijnen en dromerige zangmelodieën. Geïnspireerd door artiesten als Eefje de Visser, Selah Sue, Figgie en Spinvis, experimenteert Anne Vera graag met verschillende stijlen.


Haar eerste twee singles, 'De Lente Komt' en 'Alles Wat Valt', zijn slechts een voorproefje van wat komen gaat. Eind deze zomer zal Anne Vera haar langverwachte debuut-EP 'Eén Jaar Zomer' uitbrengen. De EP is een verzameling poëtische dagboeknotities die verschillende ontwikkelingen van haar jonge twintiger jaren vastleggen. Het begint bij het jaar waarin ze een jaar lang zomer proefde. Elke track belichaamt een seizoen, van zomerliefde tot diepe winterdippen, met meeslepende melodieën en oprechte vocale expressie. Luisteraars worden meegenomen op een reis door de jaargetijden, een reflectie van zowel innerlijke als uiterlijke landschappen. Met 'Eén Jaar Zomer' toont Anne Vera aan dat haar muziek gelaagd is; het is een ervaring die zowel de zintuigen als de geest prikkelt. OF Met 'Eén Jaar Zomer' toont Anne Vera aan dat haar muziek meer is dan alleen geluid; het is een ervaring die zowel de zintuigen als de geest prikkelt.


Afbeeldingen

Video’s

Shows

Contact

Je moet ingelogd zijn om Anne Vera te kunnen contacteren. Inloggen.