Sonar

Artiesten

Laura van Kaam

Singer-songwriter Laura van Kaam vertelt persoonlijke maar herkenbare verhalen met haar liedjes. Moderne pop-muziek met country en indie invloeden.

Thessa Carina

Harpist & Producer

Dany Beats

Producer/Songwriter/Dj

Quinn James

Hi! Ik ben Quinn James en een van de jongste DJ's van Nederland. Ik ben DJ sinds mijn 7e en draai vooral House, Techhouse, Techno en partymuziek

Lateesha

Geen nep, geen opsmuk, maar met de billen bloot.

Capital 33

Capital 33, vier vrienden, alternatieve pop-rock, hoge energie en grote ambities!

Joe Evico

Staat voor uplifting en high energy performance! Van funky house synths tot heavy basslines en genre buigende geluiden! Ready to party?

Lynn & The Rattle Shakes

Een vuige Rock & Roll band met vrouwelijke contrabasist en frontvrouw. Veel eigen werk, covers in swing/blues jasje en muziek van o.a Nina Simone, Elvis Presley, Wanda Jackson

EYESORES

EYESORES is een Punk Power Trio uit Harderwijk. Met agressieve, catchy, maar ook onvoorspelbare nummers pakken ze het publiek, waardoor elke show een energiek spektakel is.

Hiigo

DAN Mango

DAN Mango (Dante van Hasselt) beweegt zich op het snijvlak tussen soulvolle, eigentijdse popsongs en een drang naar zeggingskracht, authenticiteit en muzikaliteit.

Rotzorg

Je favoriete nederpunkband. Spread the message.

Benjamin de Groot

Benjamin de Groot (23) is een indie-pop singer songwriter uit Doetinchem. Met een semi-akoestische gitaar speelt hij eigen werk, kleine ballads afgewisseld met up tempo songs.

SAMM

SAMM brengt de 80s nederpop in een nieuw jasje met invloeden van Het Goede Doel, Doe Maar en Toontje lager.

Outahead

Nijmeegse snotneuzen brullen op hun debuut-EP over de donkere kanten van het volwassen worden, terwijl ze als kinderen op het podium rond stuiteren.

GEMINGA

Cosmic soul comfort voor music lovers. Dromerige sferen én techno beats, yes we can!

The Velvets

The Velvets is een energieke combinatie van Kyuss, Down en Truckfighters.

Bart Zeal

Bart Zeal neemt je met zijn Folky Country stijl mee naar sprookjesachtige werelden waar zich verhalen afspelen die dichter bij de werkelijkheid liggen dan je verwacht.

Stone Edge

Enorm gedreven om op te treden en ons eigen repertoire te laten horen! Ons nieuwe album is zojuist gelanceerd en wij willen deze graag promoten.

Lotte Lizz

“From a sad girl to a powerwoman”

Eddie Solomon

Eddie Solomon zingt Engelstalig en Nederlandstalig en is beïnvloed door de muziek van o.a. Scott Walker, Jeff Buckley, Nick Cave en The Doors.

ObnoXiouS

ObnoXiouS is een Hardrock / Thrash metal band uit Arnhem. Voor hun snelle, energieke muziek haalt de band inspiratie uit allerlei artiesten van Megadeth tot aan Green Day.

Dirty Colours

Dirty Colours verft de muziekwereld met hun levendige geluiden. Ze zijn een explosie van kleuren en energie, die het publiek betovert met hun unieke mengsel van rockmuziek.

ReTunez

ReTunez is een gloednieuw concept die dj en live drums samen smelt in een energieke nieuwe act.

Kenntoch

Ik ben kenny A.K.A kenntoch. Mijn motivatie krijg ik gratis van mijn zoontje en verloofde. Mijn droom is om een nummer 1 hit te scoren en op aruba trouwen met mijn verloofde

Van Xan

Met zijn donkere zangstem, poppy arrangementen en verfijnde manier van schrijven begint de Arnhemse singer/songwriter Van Xan begin 2022 als soloartiest en studioproject.

REEH

TinkerClub

TinkerClub maakt melodieuze popliedjes, met een kop en een staart. Soms klein en intiem, dan weer stevig en gelaagd. Meezingen mag. Graag zelfs!

Paul Jonah

Paul Jonah is een Singer-Songwriter uit Arnhem. Met een interessante mix van indi-folk, indi-pop en americana levert Paul een intieme performance waar je bij kunt wegdromen.

prototype

A rapper/producer on a musical journey, fusing rap with various genres.